Boterletter actie 2018

Tijdens de Sinterklaasdagen heeft Rotaract Club Breda heeft weer een mooie actie georganiseerd; verkoop van ambachtelijke boterletters en boterstaven. Deze delicatessen zijn heerlijke Sinterklaasattenties. Het is ook een leuke geste voor uw relaties. Met de aankoop van een boterletter of -staaf werd ook een goed doel gesteund! Dit jaar is gekozen voor Stichting Mees in Haagse Beemden, Breda. De delicatessen zijn gebakken door luxe Bakkerij Van Boxel uit Breda.

Stichting Mees is een kleinschalig kinderdagcentrum voor kinderen met een complexe zorgvraag vanwege een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Stichting Mees biedt vijf dagen in de week ontwikkelingsgerichte dagopvang. Meer informatie is te vinden op de website www.stichting-mees.nl.

We hebben met deze actie 500 euro weten op te halen. Na een rondleiding bij Stichting Mees is de opbrengst enthousiast in ontvangst genomen.